Dyb og Jensen Bygg AS

Dyb og Jensen Bygg AS er et byggfirma som ble etablert i 2007 som enkeltpersonforetak.

I 2008 ble firmaet godkjent aksjeselskap. Firmaets 2 eiere; Rune Alnes Dyb og Johny Ole Jensen, har flere års erfaring innen nybygg, rehabilitering samt byggeplassledelse.

Firmaet er Byggmannhus-forhandler i Akershus, Nittedal. I tillegg tar vi på oss både små og store oppdrag innen nybygg, tilbygg, rehabilitering, garasjer, hytter og forsikringsjobber. Vi er også godkjent opplæringsbedrift.

Vi tar radon på alvor. Dyb og Jensen Bygg AS er medlem av Radoneksperten, og har sertifisert firmaet for legging av radonsikring. I nybygg legger vi radonsperre som standard. Vi kan også hjelpe deg med å redusere radonverdiene i din eksisterende bolig.

Dyb og Jensen Bygg AS har inngått en samarbeidsavtale med Akershus Byggtakst AS, som tar en uavhengig kontroll av utførelsen på våre eneboliger.

Vi holder til i Mølleparken i Nittedal. Har du spørsmål angående pris, husmodeller, tilpassing av tegninger til ditt drømmehus etc, er du hjertelig velkommen til å avtale en prat med oss.


Dyb og Jensen Bygg AS   
Gamleveien 697
1487 HAKADAL
Rune Alnes Dyb
Johny Ole Jensen

Rune mobil: 47 46 57 00
Johny Ole mobil: 47 46 57 01
Telefaks: 64 00 09 89

www.djbygg.no

    Radoneksperten.no bruker cookies for å sikre deg en best mulig opplevelse av nettstedet. Les mer om vår bruk av cookies her.
    Radoneksperten