HF Anlegg og Skog AS

Velkommen til HF Anlegg og Skog AS!

- Bruk oss, det blir som avtalt!

HF Anlegg og Skog AS, tidligere Heggedal og Fagermoen ble startet av Olav Fagermoen og Tor og Sigmund Heggedal i 1985. Da var nybygging og opprusting av skogsbilveier hovedtyngden av oppdragene som blei utført. Vinterstid ble graveren bytta ut med traktor og vinsj. Og skogavvirkning sto i fokus.

I dag ser ting litt annerledes ut. Vi er i dag blitt til 6 fast ansatte som jobber med anleggsvirksomhet og skogsdrift. Innen anlegg er oppdragene mer varierte, og vi jobber mye med feltutbygging, hus/blokk og industritomter, vei, vann og avløp. Driver moderne skogsdrift, og har utstyr for både tynning og sluttavvirkning. Vår base ligger i Aurskog – Høland kommune, og vi opererer over store deler av Østlandet.

Vi ser på oss selv som en seriøs aktør i begge bransjer, med over 25 års erfaring innen anlegg og skogsdrift. Har gode rutiner for helse, miljø og sikkerhet. Og kvalitetsikring står alltid i fokus.

post@hfanlegg.no

Besøk oss på vår hjemmeside!
    Radoneksperten.no bruker cookies for å sikre deg en best mulig opplevelse av nettstedet. Les mer om vår bruk av cookies her.
    Radoneksperten